Kuinka tärkein kulkuvälineesi, omat jalkasi voivat?

Jotka kuljettavat sinua koko elämänmatkasi.

Askeltavat niin myötä- kuin vastamäetkin,

tuhansia, miljoonia kilometrejä.

 

 

Huolehdi jaloistasi, tule jalkojenhoitoon.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat kevyiltä!

Hyvänolon tunne jaloissasi vaikuttaa koko kehoosi ja olemukseesi.

 

 

  

Jalkaongelmiin kannattaa puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, silloin päästään pysyvimpiin hoitotuloksiin. Kipeitä känsiä ja hankalia kynsiongelmia on turha kärsiä, kun niihin on mahdollista saada helpotusta. Erilaiset kivut ja ongelmat jalkaterissä vaikuttavat myös koko kehon hyvinvointiin.

 

 

MILLOIN JALKOJENHOITOON

 

Kun omat konstit eivät enää riitä, hae apua ja vinkkejä ammattilaiselta. Jokaisen on hyvä käydä jalkojenhoidossa joskus tarkistuttamassa jalkojensa tilanne. Suositus on kerran vuodessa, tarvittaessa useammin. Erityisesti silloin jos jaloissasi on jotakin erityistä ongelmaa, kuten känsiä, kovettumaa tai halkeamia, kynsiongelmia, virheasennoista johtuvia ongelmia.. Säännöllinen jalkojenhoito on erittäin tärkeää myös silloin jos sinulla on esim. diabetes tai reuma.

 

 

ENNALTAEHKÄISY

 

Ennaltaehkäise jalkaongelmien syntymistä jalkajumpalla ja monipuolisella käytöllä mm. liiku luonnossa epätasaisessa maastossa ja kesäisin paljainjaloin nurmella ja hiekalla näin vahvistat jalkojen luonnollista toimintaa. Käytä jaloillesi sopivia ja hyviä sukkia ja kenkiä. Perehdy jalkojen oikeisiin omahoito tapoihin, voimme katsoa niitä hoidon aikana. Opeta myös lapsillesi oikeat omahoitotavat, sillä on kauaskantoiset vaikutukset. Jos jaloissasi on jo virheasentoja tai sairauksia voit silloinkin ennaltaehkäistä lisäongelmien syntymistä erilaisilla suojilla, tuilla ja pohjallisilla. Jalkojen säännöllinen rasvaaminen on tärkeää ennaltaehkäisyä! 

 

 JALKOJENHOITO SISÄLTÄÄ

 

Jalkojen perushoito mm. kynsien leikkaus, paksujen kynsien ohennus, kovettumien ja känsien poisto, syylien hoito sekä muiden ihomuutosten ja jalkaongelmien hoito, kevennys ja pikapohjalliset sekä jalkojen omahoidon ohjaus.

 

Hoidon aluksi jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, hoito asiakkaan ongelmien ja tarpeen mukaan. Lopuksi jalkojen rasvaus ja hieronta.

 

Hoidot jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneen lähihoitajan tekemänä.

 

 

JALKOJENHOIDON HINTA

 

1h      60,00€

1,5h   70,00€

+kotikäyntimaksu 15,00€

 

Hinnat sisältävät 24% alv.n ja ovat voimassa toistaiseksi.

 

 

 JALKOJENOMAHOIDON LUENNOT

 

Myös luennot jaloista ja jalkojenomahoidosta. Luentoon voi yhdistää myös meditaation. Esimerkiksi TYKY/TYHY-päivään työpaikoille ja muille ryhmille!